Firma / lagtimer

Image

Private/interne timer

Vi har en rekke avtaler med idrettslag og bedrifter i alle størrelser.

En bedriftstime/lagtime gir et skreddersydd opplegg for din gruppe, hvor dere har en egen fast treningstime(r) hver uke. Dette er en privat time kun for dere.

Dere får en egen CrossFit instruktør som har ansvaret for deres gruppe, og som utarbeider spesialtilpassede timer for dere basert på deres ønsker og behov.  Instruktøren følger dere opp gjennom hele økta, justerer teknikk og pusher dere til å yte deres beste. 

Fysisk aktivitet er viktig for arbeidsmiljøet. Sammen vil dere skape bedre helse, livsglede, motivasjon og trivsel. Erfaringsmessig reduserer det også sykefraværet. Det er både kjekt og viktig å gjøre noe sammen!

Lagtimer / bedriftsinterne timer kan være alt fra 1 time til et fast opplegg med ønskede intervaller. Vi tilbyr også ‘teambuilding’ for bedrifter og lag.

Tegne bedriftsavtale?

Vi har gode avtaler og rabattordninger for bedrifter. Registrer din interesse i skjemaet under her så kontakter vi deg.
Du må fylle ut feltet!
Du må fylle ut feltet!
Du må fylle ut feltet!
Du må fylle ut feltet!
Du må fylle ut feltet!
Image
Image

Idrettsspesifikke timer

Vi har god kompetanse og lang erfaring med idrettsspesifikk trening for utvikling av ferdigheter i grener som bl.a.håndball og fotball.

Eksempelvis så har vi hatt flere håndballag med ønske om å trene spesifikt på å utvikle og øke eksplosiviteten, samt å "tøffe opp" utøverne litt. Vi er stolte over å si at vi erfarer at det funker, og at vi har fått muligheten til å være med å gjøre en forskjell. 

Opp gjennom årene har vi hatt mange klubber og idrettslag innen forskjellige sportsgrener som vi har hatt gleden av å trene. Alt fra håndball- og fotballklubber, turn, svømmeklubber, tennis, og ikke minst hockeygjengen fra Oilers
Image
Image
Image

Get Appointment