top of page

OM OSS

ROGALANDS STØRSTE CROSSFIT SENTER

Crossfit Centrum er distriktets største CrossFit med et unikt treningstilbud. Crossfit Centrum er landets første dedikerte CrossFit senter i Norge. Vi er veldig er stolte av å kunne tilby et høyt faglig miljø og utrolig dyktige trenere.
 

HOS OSS ER DET PLASS TIL ALLE UANSETT UTGANGSPUNKT

Alle våre timer kan tilpasses til hver enkelt sitt nivå. Hos oss kommer du akkurat som du er med dine mål! 

Vårt senter har utstyr av topp kvalitet! Men det viktigste av alt, - vi har et helt unikt community blant medlemmer og ansatte, og vi kan garantere du blir tatt godt imot og ivaretatt av våre fantastiske medlemmer og trenere.

Trenerteamet vårt består av trenere med flere års erfaring fra trening innen CrossFit og andre treningsformer. I tillegg er mange trenere fagutdannet innen helse, og jobber på dagtid som fysioterapeut, kiropraktor o.l.

Minstekrav for alle som er trenere hos oss er CrossFit trenerkurs level 1. De fleste av våre trenere har i tillegg utdanning fra Akademiet for Personlig trening (AFPT) eller andre sertifiseringer innenfor CrossFit, som blant annet CrossFit level 2 kurs og gymnastics.

SENTERET VÅRT

Forus er et av landets største CrossFit gym med plass til flere samtidige CrossFit timer. I tillegg har vi en egen studioavdeling med tradisjonelle apparater, og frivekter. Vi har også garderober og en lounge hvor du kan slappe av og slå av en prat med andre medlemmer.

bottom of page