top of page

INTROKURS

Dette er et nybegynner/intro-kurs med varighet i ca 4 timer. Kursets hensikt er at du skal lære riktig teknikk og utførelse av typiske CrossFit øvelser som bl.a. armhevinger, markløft, knebøy, thrusters, og pullups, samt tilpasninger av øvelsene. Kurset sikrer at alle som trener hos oss har grunnleggende god teknikk og kunnskap når de trener hos oss.

 

KURSETS OPPBYGGELSE

Kurset starter med en introdukjson av Crossfit, teoretiske begreper og diverse informasjon om Crossfit Centrum. Derretter går vi igjennom baseløft, og tekniske crossfit øvelser, både teoretisk og praktisk. Kurset vil være nyttig uansett nivå og gir en god innføring til CrossFit.
 

PÅMELDING OG BETINGELSER FOR KURS

For medlemskap med 12 mnd binding koster kurset 500,- kr.

For medlemskap uten binding koster kurset 1000,- kr.

For IKKE-medlemmer av CrossFit Centrum: Du kan ta On-Ramp kurset uten å være medlem hos CrossFit Centrum. Er dette ønskelig må du sende oss en mail til post@crossfitcentrum.no 

Påmelding er bindende, og ingen refusjon gis ved evt. uteblivelse av kurset. 
 

AVBESTILLING

Reservert plass som man ikke ønsker å benytte må avbestilles på mail/tlf, slik at avbestillingen kan bekreftes mottatt av CFC. Det er viktig du gir oss beskjed raskt slik vi kan tilby plassen til andre og evt. flytte deg over til et annet kurs. Hvis du ikke gir oss beskjed, mister du retten til å delta kostnadsfritt på et nytt kurs.

bottom of page