Teenz

Live søk

Egen Teenz-time for ungdom mellom 13-16 år.

Forutsetning for å delta: Ingen. 

Pris: kr. 349,- pr. mnd. Ingen binding. 1 mnds. oppsigelse

Teenz-timer tilbys foreløpig kun på Forus.

Har du lyst å prøve? Da kan du gjøre det 2 ganger før du melder deg inn. Prøvetimer er fortrinnsvis på torsdager kl. 1700, og du melder deg på prøvetimen her: https://www.supersaas.com/schedule/crossfitcentrum/Pr%C3%B8vetime_og_Teenz_Forus

 

I denne alderen er det ofte slik at mange ungdommer velger bort den organiserte idretten. Det kan være mange årsaker til dette, ofte en kombinasjon av at man både er lei samtidig som det krever en ganske stor innsats mtp tidsforbruk. I sammen med lekser og andre aktiviteter kan dette fort bli travelt og mange velger derfor å slutte da de ikke lengre finner tid til å prioritere dette fullt ut. Men fysisk aktivitet er viktig, og vi i CrossFit Centrum har hatt ønske om å kunne fange opp denne gruppen og tilby et alternativt treningstilbud. Dermed etablerte vi CFC Teenz, som er et eget medlemsskap for ungdommer.

På Teenz timene vektlegges det i hovedsak forståelse av øvelsene og korrekt gjennomgang da kroppsbeherskelse er viktigst av alt. Forbedring av ferdigheter som styrke og kondisjon vil komme som en naturlig følge av forbedret forståelse og teknisk utførelse.

Målsetning med timene er å ha en gøy og inspirerende treningstime med hovedvekt på god teknisk opplæring, men også å få seg en utfordrende treningsøkt!

CFC Teenz er somsagt egne treningstimer for ungdom mellom 13-16 år, og man kan gå ut året man fyller 16. Men vi ønsker å være fleksible, så er det slik at du er blitt 17 og vennene dine trener på Teenz, så er det greit at du fortsetter litt til. Men vi tror at når du er blitt 17 så vil du sikkert ha større glede av et ordinært abonnement hvor du får tilgang til alle timene på senteret.

 

Betingelser for medlemskapet

Meld deg inn som medlem via online innmelding - velg så senter Forus, og deretter velger du CF Teenz-medlemsskap.

Som Teenz medlem kan du delta på alle de oppsatte Teenz-timer hver uke.

Tilbudet/timer er som følger:

  • Mandager kl. 1800
  • Tirsdager kl. 1700
  • Torsdager kl. 1700

 

 HUSK Å MELDE DEG PÅ TIME!

Påmelding til time gjøres via Bookingen og du bruker mobilnummeret som du oppga ved innmelding til å logge deg inn. Første gang du logger deg inn må du lage et passord.

ÅRSPLAN

Vi følger delvis skolens ferier.
Dvs. det vil ikke være Teenz trening i skolens vinterferie, påskeferie, høstferie og juleferie.
Sommerferien opprettholdes med timer. 

'PS! Teenz har en egen lukket FB gruppe, så er du medlem av teenz oppfordrer vi deg til å melde deg inn her. Her får du egen info/bilder til kun for teenz og du har direkte kontakt med trenere og treningsvenner: CFC Teenz

 

Vi tilbyr en sosial og sunn arena for ungdommer som gir stor mestringsfølelse og økt selvtillit!
Vi mener CFC Teens er med på å danne et godt grunnlag for videre aktivitet i det voksne livet.

Bli Teenz-medlem