Om CFC

Live søk

Crossfit Centrum avd. Sandnes åpnet 21. september 2009 på Hana, og var landets første CrossFit affiliate. I april 2010 flyttet vi inn i nye lokaler på Lura med mye bedre plass og over 5 meter takhøyde. Medlemsmassen vokste stadig, og vi ønsket å kunne utvide tilbudet til medlemmene våre med flere timer og større plass, så i februar 2013 flyttet vi inn i store flotte lokaler på Forus. Avdelingen på Forus er landes største boks målt i areal som teller hele 1600m2.

I mars 2013 startet vi opp Crossfit Centrum avdeling i Stavanger på Hillevåg. Her fikk vi også noen fantastisk store lokaler, 1100m2 og perfekt tilrettelagt for CrossFit trening. Med CFCs beste lounge hjørne og rykende fersk kaffi har du god anledning til å ta en pust i bakken mellom slagene.

Hos CrossFit Centrum er det plass til alle uansett utgangspunkt. Trenerene er der for å hjelpe og tilpasse treningen til deg. Alle våre sentre har utstyr av topp kvalitet og kanskje aller viktigst et enestående miljø blant både medlemmer og ansatte.

 

Trenerteamet vårt består av trenere med flere års erfaring fra trening innen CrossFit og andre treningsformer.

Minstekrav for alle som er trenere hos oss er CrossFit trenerkurs level 1. I tillegg har flere av våre trenere utdanning fra AFPT eller andre sertifiseringer innenfor CrossFit, som blant annet CrossFit level 2 kurs og gymnastics.

Crossfit Centrum ansatte

 

Jøran

Jøran Vaule
Grunder/Eier

Jeanette

Jeanette Vatnamo Hustad
Eier

Kontakt oss

      CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene fritt på alle sentrene.