Programmering og syklus
noenes

Live søk

ian silje

FITNESS – PRESTASJON - KONKURRANSE

Vi er stolte over å kunne formidle at Ian Jonathan Houghton og Silje Skalleberg står for programmeringen på våre sentre. Ian og Silje er to faglig dyktige personer som utgjør et særdeles godt team. Dette gjør at vi kan tilby et helt unik produkt, og at vi kan tilpasse øktene til våre medlemmer.

Du som medlem vil nå kunne velge timer i forhold til målsetning; fitness, prestasjon, og konkurranse:

FITNESS: Har du et ønske om å komme i bedre form, er du helt ny, eller ønsker en sterk og funksjonell kropp? Da er denne timen for deg. I denne timen vil det bli lagt opp til innlæring av basic øvelser, og det vil ikke være avanserte øvelser innenfor turn eller olympiske løft.

PRESTASJON: Prestasjon er vårt program for viderekomne og har som mål å utvikle våre ferdigheter og introdusere mer avanserte teknikker og metoder. Her vil det introduseres avanserte teknikker innen vektløfting og turn.

KONKURRANSE: Konkurranse er vårt program for avanserte utøvere som ønsker å konkurrere innen CrossFit eller Functional Fitness.


PERSONLIG PROGRAMMERING

Ønsker du en programmering som er spesifikt tilpasset til deg, men hvor du fortsatt kan gå på våre timer er dette også noe vi tilbyr mot en ekstra kostnad. Du ønsker kanskje å jobbe mer med et spesielt område, f eks styrke, olympisk, kroppsvekt eller kondisjon i tillegg til det vi kan tilby på 60 min. Dette er noe vi kan tilpasse til deg individuelt. Send en mail til silje@crossfitcentrum.no så finner vi en løsning og en coach som passer for deg.

 

Klikk her for å se månedens syklus....

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo