Kom i gang steg-for-steg

Live søk

Meld deg på prøvetime (Basic)

Ta gjerne med deg en venn! Her trenger du ingen forberedelser.  Alle kan trene CrossFit uansett alder, kjønn, treningsnivå og lignende. Gi gjerne beskjed til treneren på timen om du sliter med skader/plager slik at vi kan hjelpe deg i gang best mulig. 

Etter prøvetimen

nå har du fått kjenne litt på hva CrossFit dreier seg om, men du ønsker gjerne å prøve enda en time, bare for å være helt sikker? Da er det lov å melde seg på en ny time, vi gir deg 2 gratis prøvetimer. Skulle du føle du trenger flere, så ta kontakt så ordner vi det sikkert.

Velg et passende medlemsskap

Når du har bestemt deg for å melde deg inn, velger du det medlemskapet som passer best for deg. Du kan lese om våre medlemsskap her, og for å melde deg inn så bruker du vår online innmelding.

Neste steg er On-ramp kurset

Dette er et kurs som alle våre medlemmer må gjennom for å lære seg riktig teknikk. Vi setter kontinuerlig opp nye on-ramp kurs så følg gjerne med på våre nettsider eller FB for informasjon om nye kurs. 

Etter endt On-ramp kurs

kan du velge om du vil fortsette med basic timene eller om du vil delta på de daglige WOD’ene hos oss. Er du usikker, kan du gjerne snakke med trenerene våre, og få tips til videre steg. De fleste velger å gå på vanlige timer mens noen ønsker litt mer grunnleggende timer på basic.

Gå til Online booking

for å booke deg på timen du ønsker å delta på. Her må du oppgi mobilnummeret ditt for å motta en kode. Husk å ha riktig mobilnummer registrert hos oss.High five og velkommen!

Vi gleder oss til å se deg på senteret. Vi har flere aktive grupper og sider på Facebook hvor våre medlemmer kan kommuniserer med hverandre. Finn ut hvilke som kan være aktuelle for deg, og meld deg gjerne inn i gruppene. Her er alle velkommen!.

Finn oss på Facebook

På Facebook finner du flere grupper som vi eller medlemmer har opprettet på de ulike sentrene:

 

Har du husket å godkjenne din avtalegiro?

Dette gjør du enkelt ved å klikke på bildet her: 

 
AvtaleGiro 339x65