On-ramp kurs

Live søk

On-Ramp kurset er et obligatorisk kurs for alle som vil starte å trene hos oss.

Dette er et nybegynner/intro-kurs, med hensikt at du skal lære riktig teknikk og utførelse av typiske CrossFit øvelser som bl.a. armhevinger, markløft, knebøy, thrusters, og pullups, samt tilpasninger av øvelsene. Kurset sikrer at alle som trener hos oss har grunnleggende god teknikk og kunnskap før de starter å trene vanlige WOD’er (wod=workout of the day). Kurset er også eg god måte å bli kjent med andre nye på senteret.

Kursets oppbyggelse

Kurset starter med en introdukjson av Crossfit, teoretiske begreper og diverse informasjon om Crossfit Centrum. Derretter går vi igjennom baseløft, og tekniske crossfit øvelser, både teoretisk og praktisk. 

Kurset vil være nyttig uansett nivå og gir en god innføring til CrossFit.

Betingelser

Du kan ta On-Ramp kurset uten å være medlem hos CrossFit Centrum, men da til annen pris/betingelser. Er dette ønskelig må du sende oss en forespørsel.

Påmelding er bindende.

Avbestilling

Reservert plass som man ikke ønsker å benytte må avbestilles på mail/tlf, slik at avbestillingen kan bekreftes mottatt av CFC. Det er viktig du gir oss beskjed raskt slik vi kan tilby plassen til andre og evt. flytte deg over til et annet kurs.

 

Hvis du ikke gir oss beskjed, har du heller ikke rett til å delta kostnadsfritt på et nytt kurs. Da må du bestille og kjøpe nytt kurs. Dette fordi vi kun har x-antall plasser ledig på kurs, og hvis du av en eller annen grunn ikke kommer så opptar du plassen til en annen.