TEENZ 

Egen Teenz-time for ungdom mellom 13-16 år.

Forutsetning for å delta: Ingen. 

Teenz medlemsskapet har ingen binding, og kan sies opp når som helst. Det er 1 mnds. oppsigelse.

Du kan prøve 2 ganger før du melder deg inn. Ring oss på 975 26 060  eller send oss en mail på post@crossfitcentrum.no og gi beskjed at du har lyst å være med å prøve, så melder vi deg på. 

 

I denne alderen er det ofte slik at mange ungdommer velger bort den organiserte idretten. Det kan være mange årsaker til dette, ofte en kombinasjon av at man både er lei samtidig som det krever en ganske stor innsats mtp tidsforbruk. I sammen med lekser og andre aktiviteter kan dette fort bli travelt og mange velger derfor å slutte da de ikke lengre finner tid til å prioritere dette fullt ut. Men fysisk aktivitet er viktig, og vi i CrossFit Centrum har hatt ønske om å kunne fange opp denne gruppen og tilby et alternativt treningstilbud. Dermed etablerte vi CFC Teenz, som er et eget medlemsskap for ungdommer.

 

 

51045552_2311418095767532_7059576983532863488_n_edited.jpg

På Teenz timene vektlegges det i hovedsak forståelse av øvelsene og korrekt gjennomgang da kroppsbeherskelse er viktigst av alt. Forbedring av ferdigheter som styrke og kondisjon vil komme som en naturlig følge av forbedret forståelse og teknisk utførelse.

Målsetning med timene er å ha en gøy og inspirerende treningstime med hovedvekt på god teknisk opplæring, men også å få seg en utfordrende treningsøkt!

CFC Teenz er somsagt egne treningstimer for ungdom mellom 13-16 år, og man kan gå ut året man fyller 16. Men vi ønsker å være fleksible, så er det slik at du er blitt 17 og vennene dine trener på Teenz, så er det greit at du fortsetter litt til. Men vi tror at når du er blitt 17 så vil du sikkert ha større glede av et ordinært abonnement hvor du får tilgang til alle timene på senteret.

 

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAPET

Meld deg inn som medlem via online innmelding - velg så senter Forus, og deretter velger du CF Teenz-medlemsskap.

Som Teenz medlem kan du delta på alle de oppsatte Teenz-timer hver uke.

Tilbudet/timer er som følger:

  • Mandag kl. 1700

  • Tirsdag kl 1700

  • Onsdag kl 1700 Onsdager har vi GRATIS PRØVETIME for deg som vil teste det ut.

  • Torsdag kl. 1800

 

MEDLEMMER - HUSK Å MELDE DEG PÅ TIME!

Påmelding til time gjøres via Bookingen og du bruker mobilnummeret som du oppga ved innmelding til å logge deg inn. Første gang du logger deg inn må du lage et passord.

Når du møter opp til time så må du registrere at du er kommet til time, det gjøres ved å scanne brikken du fikk når du meldte deg inn (ved manglende brikke ta kontakt med resepsjonen).
 

ÅRSPLAN

Vi følger delvis skolens ferier. Dvs. det være redusert Teenz trening i skolens sommerferie, vinterferie, påskeferie, høstferie og juleferie.
 

PS! TEENZ HAR EN EGEN LUKKET FB GRUPPE, SÅ ER DU MEDLEM AV TEENZ OPPFORDRER VI DEG TIL Å MELDE DEG INN HER. HER FÅR DU EGEN INFO/BILDER TIL KUN FOR TEENZ OG DU HAR DIREKTE KONTAKT MED TRENERE OG TRENINGSVENNER: CFC TEENZ
Logo original med farge.jpg