top of page
gHH8dsWg_edited.jpg

TEENZ 

Teenz er egne timer for ungdom mellom 13-16 år.

Det er ingen forutsetning for å delta. 

Dag og tidspunkt:

  • Mandag kl. 1700

  • Tirsdag kl 1800

  • Onsdag kl 1800 Onsdager har vi GRATIS PRØVETIME for deg som vil teste det ut.

  • Torsdag kl. 1800

INNHOLD I TIMENE

På Teenz timene vektlegges det i hovedsak forståelse av øvelsene og korrekt gjennomgang da kroppsbeherskelse er viktigst av alt. Forbedring av ferdigheter som styrke og kondisjon vil komme som en naturlig følge av forbedret forståelse og teknisk utførelse.

Målsetning med timene er å ha en gøy og inspirerende treningstime med hovedvekt på god teknisk opplæring, men også å få seg en utfordrende treningsøkt!

 

BETINGELSER FOR MEDLEMSKAPET

Du kan melde ditt barn inn her:

 

 

 

Teenz medlemsskapet har ingen binding, og kan sies opp når som helst. Det er 1 mnds. oppsigelse. Meld deg inn som medlem via online innmelding - velg så senter Forus, og deretter velger du CF Teenz-medlemsskap.

Som Teenz medlem kan du delta på alle de oppsatte Teenz-timer hver uke.

Du kan prøve 2 ganger før du melder deg inn. 

 

HUSK Å MELDE DEG PÅ TIME!

Påmelding til time gjøres via Bookingen og du bruker mobilnummeret som du oppga ved innmelding til å logge deg inn. Første gang du logger deg inn må du lage et passord.

Når du møter opp til time så må du registrere at du er kommet til time, det gjøres ved å scanne brikken du fikk når du meldte deg inn (ved manglende brikke ta kontakt med resepsjonen).
 

ÅRSPLAN

Vi følger delvis skolens ferier. Dvs. det være redusert Teenz trening i skolens sommerferie, vinterferie, påskeferie, høstferie og juleferie.
 

PS! TEENZ HAR EN EGEN LUKKET FB GRUPPE "CFC TEENZ FORELDREGRUPPEN". ER DU MEDLEM AV TEENZ ER DU HJERTELIG VELKOMMEN Å MELDE DEG INN I GRUPPEN. HER FÅR DU EGEN INFO/BILDER TIL KUN FOR TEENZ OG DU HAR DIREKTE KONTAKT MED TRENERE OG TRENINGSVENNER: CFC TEENZ
bottom of page