ONLINE PT

Online PT er for deg som er selvdreven på trening, men som ønsker et program tilpasset deg. En online PT hjelper deg å planlegge treningshverdagen din. Hver uke får du nye økter tilpasset deg og dine mål. I tillegg får du veiledning på teknikk og hvordan du kan få mest mulig ut av treningen. Program og logging av økter skjer via en egen app, hvor det også kan lastes opp video for teknikk gjennomgang.  

Det geniale med online PT er at man ikke er avhengig av tid og sted, du kan være på reise og likevel følge programmet ditt. I tillegg er det mye rimeligere enn en live PT. Coachingen er online og vil derfor være tilgjengelig uansett hvor du befinner deg.

VÅRE PERSONLIGE TRENERE

IMG_9755.JPG

Personlig trener

HEIDI IRGEMO

Les mer om Heidi.

Kontakt:

ed.png

Personlig trener

ED MCLAUGHING

Les mer om Ed.

Kontakt:

149458564_436523920899766_65056607628127

Personlig trener

SILJE SKALLEBERG

Les mer om Silje.

Kontakt: 

PRISER OG PAKKER

ONLINE PT - BASIC

 

For deg som ønsker et 4-6 ukers personlig tilpasset treningsprogram med mål om en spesifikk egenskap. Eks styrke, gymnastikk, eller oly. Inneholder ikke ukentlig personlig oppfølging. 

990,- 

ONLINE PT - GOLD

 

For deg som ønsker personlig oppfølging med mål om å utvikle flere egenskaper innenfor CrossFit. Pakken inneholder 3-6 personlige, nye økter per uke, ukentlig oppfølging og veiledning på teknikk.

1490,- pr mnd

ONLINE PT - PREMIUM

 

For deg som ønsker tett oppfølging på alle områder. Her vil du få oppfølging på trening, kostholdsplan og livsstil.

Passer for deg som skal gjennom en livsstilsendring eller som har satt deg et mål om å konkurrere i CrossFit eller andre sporter.

2490,- pr mnd