top of page
R4_01933_edited.jpg

ONLINE PT

Online PT er for deg som ønsker et online treningsprogram tilpasset deg. Hver uke får du nye økter tilpasset deg og dine mål. I tillegg får du veiledning på teknikk og hvordan du kan få mest mulig ut av treningen. Program og logging av økter skjer via en egen app, hvor det også kan lastes opp video for teknikk gjennomgang.  

Det geniale med online PT er at man ikke er avhengig av tid og sted, du kan være på reise og likevel følge programmet ditt. Coachingen er online og vil derfor være tilgjengelig uansett hvor du befinner deg.

PRISER OG PAKKER

TRENINGSPROGRAM

+ GJENNOMGANG

 

For deg som ønsker et 4-6 ukers personlig tilpasset treningsprogram med mål om en spesifikk egenskap. Eks styrke, gymnastikk, eller oly. Inneholder ikke ukentlig personlig oppfølging. 

ONLINE PT - BASIC

 

For deg som ønsker personlig oppfølging med mål om økt styrke, forbedret kondisjon eller å forbedre deg innenfor CrossFit. Pakken inneholder 3-5 personlige, nye økter per uke, ukentlig oppfølging og veiledning på teknikk.

ONLINE PT - PREMIUM

 

For deg som ønsker tett oppfølging på alle områder. Her vil du få oppfølging på trening, kostholdsplan og livsstil.

Passer for deg som skal gjennom en total livsstilsendring eller som har satt deg et spesifikt mål om å konkurrere i CrossFit eller andre sporter.

1190,- 

1490,- pr mnd

2490,- pr mnd

VÅRE ONLINE PT`ER

IMG_9755.JPG

Personlig trener

HEIDI IRGEMO

Les mer om Heidi.

Kontakt:

149458564_436523920899766_65056607628127

Personlig trener

SILJE SKALLEBERG

Les mer om Silje.

Kontakt: 

bottom of page