top of page

Bookingregler

BOOKING AV TIME 

For å bli med på en time, så MÅ du booke deg på. Det er ikke mulig å bare møte opp. Vi har et maks antall på hver time, så derfor må du reservere plass for å kunne delta.

Du kan booke deg på time tidligst 2 dager før timen starter. Booking kan foretas inntil 30 minutter før timen starter.

Når du ankommer senteret må du bekrefte timen senest 2 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt, og dermed risikerer å miste plassen din. 

 

VENTELISTE

Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Hvis du får plass vil du få en SMS om dette, og møter til vanlig tid.

Dersom du fremdeles står på venteliste når det nærmer seg timestart, må du møte opp og dra kortet i bookingterminalen senest 15 minutter før timen starter. Dette for å beholde din plass i ventelistekøen. Hvis det da er noen som har fått plass men ikke møter opp og drar kortet sitt senest 2 minutter før timen, kan du ta plass såfremt det er din tur i køen. 

 

AVBESTILLING AV TIME

Du må avbestille reserverte timer senest 60 minutter før timen starter for å unngå at du får en "ikke-møtt".

Ved 3 stk "ikke-møtt" i løpet av 30 dager vil du ikke lengre kunne booke deg på via online booking. Du kan imidlertid "betale deg ut", dvs betale et beløp for å få slettet alle ikke-møtt. Ta kontakt med resepsjonen på post@crossfitcentrum.no hvis du trenger å gjøre det. 

 

VÅRE BOOKINGSYSTEM

Last e ned vår mobil-app! Her kan du enkelt booke timer samt du får alle nyheter vi sender ut direkte på mobilen. Husk å godta pushmeldinger!

Last ned mobil-appen: Apple Android 


Lurer du på noe ang. booking så sjekk ut vår FAQ seksjon. Her finner du ofte stilte spørsmål.

bottom of page