Blogg: hva skjer hos CFC

BBQ & Wod

BBQ & WOD

Tradisjonen tro blir det en liten sommeravslutning med teamwod og BBQ. Vi fyrer opp grillen og står for mat og noe leskende, - du står for å bli med 😛 😛 💪🍗
Murph day

Murph day

En liten påminnelse om MURPH day den 27. mai. 💪💪
Dette er ei økt bestående av kroppsvektøvelser og løping som varer mellom 30 til 90+ min, og som fort "inviterer" deg langt ned i kjelleren og gir stølhet ut av en annen verden 😛
Vanligvis fullføres Murph FOR TIME med en 14 lb (6 kg) vektvest for kvinner og en 20 lb (9 kg) vektvest for menn (RX), men kan selvsagt også gjøres uten.
Som dere ser kan det være lurt å forberede seg litt til denne 🙂

Vi kjører Murph på alle CrossFit timene denne dagen. Build & Burn og Tabata timene går som vanlig.

For deg som lurer, hva er Murph?:
Murph er en heroworkout, den mest kjente heroworkouten i crossfit. Økten er til minne om Navy lieutenant Michael Murphy som ble drept i strid i Afghanistan i 2005.

Guuud luck! 💪💪💪

Sommertrening 2024

Som alltid kan du ta sommertreningen din her på CrossFit Centrum. Du kan kjøpe opptil 3 måneder, abonnementet avsluttes automatisk når perioden er slutt. 

Perfekt for deg som er student eller tilreisende for sommeren. Men også for deg som gjerne har lyst å prøve CrossFit, dette er en veldig god anledning til å prøve oss uten å binde seg til et lengre abonnement.

Må kjøpes innen 31.7. Gjelder kun for nye og ikke allerede eksisterende medlemmer.

Klikk her for å melde deg på sommertrening! 

Hjertelig velkommen til CFC :)

Aktiviteter og events 2024

Hva skjer 2024

En liten oversikt over de viktigste og største happenings på CFC iløpet av 2024. Her er masse kjekt i vente så hold av datoene 😃🥳💪

CrossFit Open 2024

CrossFit Open 2024

CrossFit Open representerer en unik mulighet for alle, fra nybegynnere til erfarne utøvere, til å være en del av et globalt fellesskap som deler en lidenskap for fitness, utfordring, og personlig vekst. Dette er ikke bare en konkurranse; det er en feiring av det vi alle kan oppnå når vi støtter hverandre og presser grensene for hva vi trodde var mulig.

Hvert år samles CrossFit-entusiaster fra hele verden for å delta i CrossFit Open, en serie av tre ukentlige utfordringer som er åpne for alle. Uansett ditt ferdighetsnivå eller erfaring, gir Open deg sjansen til å måle din egen fremgang, mestre nye øvelser og se hvordan du står i forhold til andre i din aldersgruppe, ditt gym, og globalt. Men Open handler om mer enn bare tall og plasseringer. Det handler om å utfordre deg selv, om å stå overfor økter som kan virke skremmende og komme ut på den andre siden sterkere, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Nyhetsbrev

You don't have a pdf plugin, but you can download the pdf file.

Get Appointment