Hva skjer på senteret?

Åpen dag for alle

Åpen dag 25. august 2024

Velkommen til åpen dag og herlig treningsfest hos CrossFit Centrum 25. august 2024.

Dette er en dag for deg som lurer på hva vi gjør på trening og har lyst å prøve CrossFit. Det kan være deg som voksen som har lyst å teste oss ut, eller det kan være barnet eller tenåringen. Vi har timer for alle denne dagen, så her er det bare å ta med seg venner, bekjente, og alle barna som vil. Barna trener parallet med de voksne på egne tilpassede timer.  

Alle timene starter kl. 11, så kom i god tid, minimum 15 minutter før timen starter.  Kom i treningstøy eller skift i våre garderober. Husk drikkeflaske og innesko!

Vi har gruppetimer denne dag for følgende grupper:

Barn: 9-12 år

Tenåringer: 13-17 år

Voksne: 18- og oppover (PS! eldste som trener hos oss i dag er 76 år) :) 

Du finner oss i Forusparken 32 (baksiden av Coop Bygg på Forus).

Hjertelig velkommen!

Ledig stilling barn- ungdomstrener
Ledig stilling barn- ungdomstrener

Vi søker barne- og ungdomstrener

CrossFit Centrum søker flere barn- & ungdoms trenere

Barn- og ungdom er et voksende satsingsområde for CrossFit Centrum.
Siden 2015 har vi tilbudt trening og opplæring for barn og ungdom i alderen 6-17 år.

I løpet av høsten 2024 blir vi en del av «Brand X Method», som er et trenings- og opplærings program basert på over 20 års erfaring med trening for barn og ungdom.

I denne forbindelse søker vi etter flere motiverte trenere til teamet som ønsker å bli med å bygge opp denne satsingen.

Som trener i vårt barneprogram vil du få en av de mest anerkjente sertifiseringene innen funksjonell trening for barn, «Professional Youth Certified Coach» via Brand X, og du vil få mulighet til å spille en aktiv rolle i videre satsing og vekst på dette området.

Stillingen er deltid på ettermiddag/kveld 2 ukedager i uken, ca. 5 timer ukentlig +1 administrativ time for planlegging og oppfølging.
Gode muligheter for økt stilling om ønskelig.

Stillingen lønnes etter timeføring iht. selskapets satser.

Søknadsfrist: 30.juni 2024

Oppstart: August 2024

Søknad sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For evt. spørsmål: kontakt Jøran Vaule på telefon 911 04 030

BBQ & Wod

BBQ & WOD

Tradisjonen tro blir det en liten sommeravslutning med teamwod og BBQ. Vi fyrer opp grillen og står for mat og noe leskende, - du står for å bli med 😛 😛 💪🍗
Murph day

Murph day

En liten påminnelse om MURPH day den 27. mai. 💪💪
Dette er ei økt bestående av kroppsvektøvelser og løping som varer mellom 30 til 90+ min, og som fort "inviterer" deg langt ned i kjelleren og gir stølhet ut av en annen verden 😛
Vanligvis fullføres Murph FOR TIME med en 14 lb (6 kg) vektvest for kvinner og en 20 lb (9 kg) vektvest for menn (RX), men kan selvsagt også gjøres uten.
Som dere ser kan det være lurt å forberede seg litt til denne 🙂

Vi kjører Murph på alle CrossFit timene denne dagen. Build & Burn og Tabata timene går som vanlig.

For deg som lurer, hva er Murph?:
Murph er en heroworkout, den mest kjente heroworkouten i crossfit. Økten er til minne om Navy lieutenant Michael Murphy som ble drept i strid i Afghanistan i 2005.

Guuud luck! 💪💪💪

Sommertrening 2024

Som alltid kan du ta sommertreningen din her på CrossFit Centrum. Du kan kjøpe opptil 3 måneder, abonnementet avsluttes automatisk når perioden er slutt. 

Perfekt for deg som er student eller tilreisende for sommeren. Men også for deg som gjerne har lyst å prøve CrossFit, dette er en veldig god anledning til å prøve oss uten å binde seg til et lengre abonnement.

Må kjøpes innen 31.7. Gjelder kun for nye og ikke allerede eksisterende medlemmer.

Klikk her for å melde deg på sommertrening! 

CrossFit Centrum er Rogalands største CrossFit senter med 1400m2 gulvplass pluss en egen etasje med Studio med tradisjonelle styrkeapparater. Vi har mange spennende timer i løpet av dagen, ta gjerne en titt på vårt store treningstilbud her: https://www.crossfitcentrum.no/timer

Hjertelig velkommen til CFC :)

Aktiviteter og events 2024

Hva skjer 2024

En liten oversikt over de viktigste og største happenings på CFC iløpet av 2024. Her er masse kjekt i vente så hold av datoene 😃🥳💪

Get Appointment