Hva skjer på senteret?

Aktiviteter og events 2024

Hva skjer 2024

En liten oversikt over de viktigste og største happenings på CFC iløpet av 2024. Her er masse kjekt i vente så hold av datoene 😃🥳💪

CrossFit Open 2024

CrossFit Open 2024

CrossFit Open representerer en unik mulighet for alle, fra nybegynnere til erfarne utøvere, til å være en del av et globalt fellesskap som deler en lidenskap for fitness, utfordring, og personlig vekst. Dette er ikke bare en konkurranse; det er en feiring av det vi alle kan oppnå når vi støtter hverandre og presser grensene for hva vi trodde var mulig.

Hvert år samles CrossFit-entusiaster fra hele verden for å delta i CrossFit Open, en serie av tre ukentlige utfordringer som er åpne for alle. Uansett ditt ferdighetsnivå eller erfaring, gir Open deg sjansen til å måle din egen fremgang, mestre nye øvelser og se hvordan du står i forhold til andre i din aldersgruppe, ditt gym, og globalt. Men Open handler om mer enn bare tall og plasseringer. Det handler om å utfordre deg selv, om å stå overfor økter som kan virke skremmende og komme ut på den andre siden sterkere, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Nyhetsbrev

You don't have a pdf plugin, but you can download the pdf file.

PT gruppe

Sterkere på 8 uker, PT gruppe

En PT gruppe er en perfekt måte å komme i gang med treningen på!
Lær å hvordan trene mest mulig funksjonellt og effektivt, bli kjent med øvelser og lær deg god teknikk. Vi kan love deg at du vil være både tryggere og sterkere etter disse 8 ukene. 

Du blir del av en liten gruppe på maks 9 personer, dette fordi vi ønsker at du skal få best mulig læring og personlig oppfølging. Det er også en veldig trivelig måte å trene på sammen med andre som starter med de samme ønsker og forutsetninger som deg. 

CrossFit trener

Ledig stilling som CrossFit trener

Vi søker deltidstrener til 1 ettermiddag/kveld i uken.

Trener vil også inngå i vår helgerotasjon med turnus ca hver 8 uke som innebærer timer fredag ettermiddag samt lørdag og søndag formiddag. 

Foretrukken kompetanse:

  • * Personlig trener utdannelse (AFPT, eller tilsvarende)
  • * CrossFit Level 1 
  • * Trenerutdanninger og kurs innen vektløfting, turn, og barneidrett
  • * Erfaring innen CrossFit kan kompensere for manglende formell kompetanse. 
Kickstart 2024

Kickstart 2024

Start året med oss! Nå får du GRATIS trening i 30 dager + medlemskit verdi kr. 750. 

Introkurs kampanje kr. 500,- (ord. 750). Betales ved innmelding på kampanjen.  Introkurset er primært et praktisk kurs hvor du skal lære riktig teknikk og utførelse av typiske CrossFit øvelser.  

Ved bestilling av kampanje får du med deg et gratis medlemskit som inneholder: hoppetau, håndkle, vannflaske, og triggerball til en total verdi av kr. 750,-.

Kampanjen forutsetter 12mnd binding etter gratisperioden. Etter gratisperioden går prisen tilbake til ordinært CrossFit medlemsskap hhv 1199 pr. mnd

Salgsperiode kampanje: tom 31. januar 2024

KLIKK HER FOR KJØP AV KAMPANJE 


Angrefrist:

Du har alltid 14 dagers angrefrist ved kjøp på nett. Angrefristen gjelder fra kjøpsdato og medlemsskapet kan ikke være brukt mer enn 2 ganger i denne perioden ved en angrefrist. Er medlemsskapet brukt mer enn 2 ganger i perioden vil de overskytende dagene bli kalkulert og fakturert iht bruk.

Get Appointment