Våre senter

Live søk

CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Alle våre sentre gir deg tilgang til utstyr av topp kvalitet. Hos oss finner du en rekke pull-up stativ, tau, ringer, fri vekter og kettle bells. Vi har ro-maskiner, hoppetau, SkiErg og assault bikes tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Hillevåg

Hillevåg har vi to gulvområder for separate timer, samtidig har vi god plass til små timer, uttøying og egentrening i flere deler av sentret. Like ved resepsjonen finner du en koselig kaffekrok, om du ønsker å ta deg en kopp kaffe før eller etter trening. I tillegg har vi Viking Atlet Klubb ved siden av inngangen til senteret. Garderober er selvsagt også å finne hos oss.

Forus

Forus er muligens landets største CrossFit gym med plass til tre CrossFit timer samtidig. I tillegg har vi Boost, som er en helt egen avdeling for egentrening inne i samme lokalene som CFC. Som medlem av CrossFit Centrum har du fri tilgang til Boost egentreningsområde. Det er også mulig å kjøpe et eget Boost abonnement som kun gir tilgang til egentrening. Se mer informasjon på Boost sine nettsider...
Vi har selvsagt også garderober og en koselig kaffekrok hvor du kan slappe av og slå av en prat med andre medlemmer.

På Forus tilbyr vi også Yogatimer og har et eget rom kun for dette.

Ved inngangen ligger resepsjonen og WODbutikken (forhandler av Reebok CrossFit).

Kontakt oss

      CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene fritt på alle sentrene.